• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

Tabor gasilske mladine GZ Mengeš na Debelem rtiču, 27.8. – 30.8.2021

Dodano: 28.08.2021

Na letošnjem taboru gasilske mladine smo se v petek, dne 27. 8. 2021, ob prihodu najprej razporedili po sobah, nato pa je sledilo pričakovano kosilo, ki nas je napolnilo z energijo. Sončna krema, kopalke, brisača, maska, supi… vse smo pripravili in odšli v morje, kjer smo preživeli preostanek popoldneva. V vodi ni manjkalo veselja in smeha, ki sta se slišala daleč čez celo obalo. Po obilni večerji so sledile športne igre, kjer so se naši najmlajši gasilci prijetno utrudili. Po aktivnem dnevu so se nam počasi začele zapirati oči in odpravili smo se na zasluženo spanje.

Slike prvega dne tabora si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

V soboto smo se prebudili v sveže jutro in odšli na zajtrk. Nato smo se odpravili na jutranjo telovadbo, se dobro razgibali, preoblekli v kopalke in odpravili na bazen, kjer smo uživali in se veselili. Po plavanju smo se odpravili na veslanje s kajaki in se pomerili v tekmovanju do boje. Plavanje in veslanje nam je vzelo dosti energije, zato smo se odpravili na kosilo. Po kosilu smo se vrnili na bazen in uživali do večerje, nato pa so sledile razne aktivnosti in popadali smo v postelje.

Slike drugega dne tabora si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Po zajtrku in telovadbi smo se odpravili na sprehod med vinogradi na drugo stran rta in si privoščili sladoled na plaži. Po sprehodu je sledilo krajše kopanje, saj je kmalu sledilo kosilo. Po kosilu je bil čas namenjen počitku in zabavnemu druženju. Na pomolu nas je že čakala ladjica, ki nas je odpeljala na prijetno plovbo do Kopra. Tam smo se ponovno odpravili na sprehod do Žusterne, ter naprej ob obali proti Izoli, na koncu pa smo se osvežili še s sladoledom. Po vrnitvi z ladjico smo odšli na večerjo in zaključili večer z nogometno tekmo in glasbo.

Slike tretjega dne tabora si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Ni dogodkov.