• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

88. LETNI OBČNI ZBOR, 23.6.2021

Dodano: 25.06.2021

V sredo, 23. junija 2021 smo se loški gasilci in gasilke zbrali na 88. rednem letnem občnem zboru. Letošnji občni zbor je bil organiziran malo drugače, saj zaradi epidemije novega koronavirusa ni potekal v mesecu januarju, kot je to običajno in ne v dvorani gasilskega doma ampak zunaj za gasilskim domom. V skladu s trenutnimi zdravstvenimi ukrepi smo povabili omejeno število gostov in vse člane društva.
Od gostov so se zbora udeležili predsednik Gasilske zveze Mengeš Janez Koncilija, predstavniki Prostovoljnih gasilskih društev Mengeš – Tomaž Novak in Jure Jerič, Topole – Primož Mejač, Peter Jemec in PIGD Lek – Marjan Urbas. V naši sredi smo pozdravili tudi župana Franca Jeriča, župnika Marka Koširja ter predstavnike Vaškega odbora Loka, KD Antona Lobode – Natašo V. Jerič in Športnega društva Loka – Matjaža Anžlovarja.
Po uvodnem pozdravu predsednika Roberta Ručigaja in izvolitvi delovnega predsedstva je le to začelo z predlaganim dnevnim redom. Po poročilih predsednika Roberta Ručigaja, poveljnika Anžeta Kvedra, tajnika, blagajničarke, gospodarja, strojnika in predsednikov komisij je sledila konstruktivna in predvsem pohvalna razprava naših gostov in ob koncu potrditev poročil. Sledil je zelo delovni plan za leto 2021, ki ga je predstavil predsednik društva Robert Ručigaj ter volitve delegatov za občni zbor GZ Mengeš. V nadaljevanju je Janez Koncilija podelil diplome za opravljene tečaje, napredovanja ter značke za dolgoletno delovanje v društvu.

Diplomi za opravljen tečaj za gasilskega častnika in vodenje večjih intervencij sta prejela BOŠTJAN ČEBULJ in ANŽE KVEDER.
Odlikovanja za dolgoletno delo so prejeli URBAN ŠTAMPFL, JAN POTOČNIK, LUCIJAN ŠTEMPELJ, MATEJ MITROVIČ (za 10 let), SKOK FRANC (za 30 let), PETER PETRIČ (za 50 let) in MIRO LOBODA (za 70 let).
Odlikovanja za dolgoletno delo v operativi so prejeli ANŽE GORJUP, BLAŽ BURGAR, SAŠO JENČIČ, DOMEN PIRNAT (za 10 let) in SKOK FRANC (za 30 let).

Vsem prejemnikom čestitamo!

Nekaj slik si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Ni dogodkov.