• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

Poročilo o dogodkih in delu v našem društvu v preteklih dveh mesecih

Dodano: 09.01.2009

Pozdravljeni!

 

Zaradi nekaterih tehničnih težav vam šele sedaj posredujemo novice za pretekla dva meseca, ko se je pri nas dogajalo marsikaj, pa o tem nismo mogli poročati:

NOVEMBER:

Prednovoletno srečanje veteranov in veterank GZ Mengeš
28. novembra 2008 je na mengeški koči potekalo srečanje veteranov in veterank GZ Mengeš. Po formalnem delu z nagovori o preteklih aktivnostih in dosežkih je sledil še zabavno družabni del z veseljem in medsebojnim prijateljskim pogovorom. Slike si lahko ogledate na spletni strani Občine Mengeš s klikom na to povezavo (SLIKE).

Izdelava adventnih koledarjev (29.11.2008)
Tudi v novembru smo v sodelovanju s kuklturnim društvom Antona Lobode poskrbeli za aktivnosti mladine v loškem gasilsko kulturnem domu. Tokrat so otroci izdelovali adventne koledarje. Za ogled slik kliknite na SLIKE!

DECEMBER:

Čiščenje potoka Pšata (13.12.2008)
Po obilnih padavinah po vsej Sloveniji smo se tudi loški gasilci odpravili na pregled vodostaja potoka Pšate ter stanja mostov. Pri spodnjem mostu se je na sredini nabralo vejevje zato smo se odločili, da le tega odstranimo ter preprečimo nadaljnje nabiranje lesa. Za slike klikni tukaj (SLIKE).

Raznos loških gasilskih koledarjev
Prav tako kot vsako leto smo tudi letos pripravili loški gasilski koledar za leto 2009 (s slikami naših najnovejših pridobitev, gasilsko kulturnega doma ter novega vozila GVC 16/25) katerega smo z lepimi željami za prihodnje novo leto predali vsem gospodinjstvom v Loki pri Mengšu ter Dobenu (ter nekaterim našim zunanjim članom). Za vaše prostovoljne prispevke se vam iskreno zahvaljujemo, prav tako pa vsem petim ekipam, ki so raznašale koledarje.

JANUAR:

– Ponovna postavitev internetne točke v komandni sobi
Po novem letu smo uspešno postavili internetno točko v našem gasilskem domu tako, da imamo znova internetno povezavo v svet iz našega novega gasilskega doma. Zahvala velja našemu pripravniku Blažu Burgarju, ki nam je le to omogočil.

Lep Pozdrav! D.B.

Ni dogodkov.