• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

LOŠKA DESETINA PIONIRJEV OSVOJILA 2. MESTO na regijskem tekmovanju Matevža Haceta za mladino v Moravčah, 3.10.2009

Dodano: 04.10.2009

Naša ekipa pionirjev PGD Loka se je izjemno izkazala na današnjem regijskem tekmovanju Matevža Haceta v Moravčah in med 21 ekipami REGIJE LJUBLJANA III osvojila 2. MESTO, pokal ter srebrno medaljo ter se s tem izjemnim dosežkom uvrstila naprej na državno tekmovanje, kjer se bodo pomerili z najboljšimi mladimi gasilci v Sloveniji.

Pionirji, v starosti od 7-11 let, so se pomerili med sabo v dveh vajah. V vaji z vedrovko in štafeto s prenosom vode. V obeh disciplinah so dosegli vrhunski rezultat. Za prvo mesto jih je žal prikrajšala le visoka povprečna starost celotne desetine, ki ne prinese skoraj nobenih bonitetnih sekund, ki so jo imele druge ekipe z mlajšo sestavo v primerjavi z našo.

Kljub vsemu smo veseli in ponosni na naše najmlajše, saj so dosegli odlično 2. mesto in se uvrstili na državno tekmovanje, kar je že tudi svojevrsten uspeh. Ta dosežek pa je tudi priznanje za dolgoročen trud in dobro delo z mladino v Loki, ki ga vodi predsednik komisije za mladino PGD Loka – Anže Kveder in predsednik društva PGD Loka – Robert Ručigaj ob pomoči ostalih mentorjev, ki jima kdaj priskočijo na pomoč pri delu z mladino.

Za uspeh vsem skupaj še enkrat čestitamo in držimo pesti za čim boljšo uvrstitev na državnem tekmovanju!

Pionirji (mešana sestava):

Neža Testen

Urša Brumec

Kaja Ručigaj

Anže Testen

Urban Ručigaj

Luka Loboda

Saša Lukan

Špela Loboda

Kristjan Burgar

Lara Čemas

Sodnik:
Slavko Sedeljšak

Mentorji:
Robert Ručigaj
Eva Kuzmič
Jan Klančar
Boštjan Čebulj
David Bizjak

Slike si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Ni dogodkov.