• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

TEKMOVANJE v spajanju sesalnega voda v CERKLJAH NA GORENJSKEM, 27.2.2010

Dodano: 02.03.2010

Zadnjo soboto se je naše društvo udeležilo tekmovanja v spajanju sesalnega voda v Cerkljah na Gorenjskem, tokrat z našo prenovljeno, najmlajšo člansko ekipo, za katero je bilo to prvo tekmovanje in preizkus znanja. Tekmovanja se je ob odlični organizaciji (svetlobnih, dimnih učinkov, raznih vizualnih pripomočkov ter dobro pripravljenega tekmovalnega prostora) udeležilo 20 moških in 10 ženskih gasilskih ekip iz cele Slovenije.

Po začetnem žrebu parov smo se najprej pomerili na dveh progah s PGD Medno in se po času uvrstili v nadaljnje tekmovanje, v katerem smo žal izgubili proti odlični ekipi PGD Žažar 2 ter s tem končali tekmovanje na 12. mestu. Uvrstili smo se v »zlato sredino«, kar ni tako slabo za prvo tekmovanje. Sedaj pa nas čaka še mnogo dela, da izpilimo svojo tehniko, odpravimo napake ter izboljšamo hitrost izvedbe vaje, da bomo lahko dosegali vidnejše uvrstitve ter s tem morda tudi povečali prepoznavnost našega kraja ter društva po Sloveniji.

Tekmovanja smo se udeležili ekipa sesalnega voda (Anže Kveder, Matic Sašek, Domen Pirnat, Anže Gorjup, Jan Klančar in David Bizjak), spremljala pa sta nas predsednik našega društva Robert Ručigaj in Boštjan Čebulj (snemalec/fotograf).

– Slike s tekmovanja si lahko ogledate v naši FOTOGALERIJI (klikni!).
– Posnetek izvedbe naše vaje pa s klikom na VIDEO.

Še nekaj vidnejših uvrstitev:

ČLANI:

1. mesto – PGD Tinje

2. mesto – PGD Kebelj 2

3. mesto – PGD Žažar 2

ČLANICE

1. mesto – PGD Hajdoše

2. mesto – PGD Žažar

3. mesto – PGD Kebelj

 

Rezultati tekmovanja

SSV2010_ZALOG_rezultati

Ni dogodkov.