• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

Loški PIONIRJI na DRŽAVNEM MLADINSKEM TEKMOVANJU za memorial Matevža Haceta zasedli 12. MESTO, 5.6.2010

Dodano: 09.06.2010

V soboto, 5.6.2010, so loški pionirji skupaj s spremljevalci ob zgodnji jutranji uri krenili proti Prekmurju. V Lipovcih je potekalo Državno mladinsko tekmovanje za memorial Matevža Haceta. Na tekmovanju, ki poteka vsako četrto leto, mladi gasilci prikažejo znanje v tako imenovanih mokrih vajah (vaja z vedrovko in prenos vode). Letošnjega državnega mladinskega tekmovanja se je v Lipovcih udeležilo 181 pionirskih in mladinskih ekip. Na mestu tekmovanja je bila tako ogromna množica tekmovalcev, njihovih mentorjev in spremljevalcev, loški spremljevalci pa smo bili deležni marsikaterega pogleda, saj smo se kot navijači na naše delo dobro pripravili s transparenti in hupo.
V konkurenci 47 pionirskih ekip je ekipa loških pionirjev zasedla zavidanja vredno 12. mesto. Največji pokal so v roke prejeli pionirji PGD Andraž nad Polzelo. Ekipa loških pionirjev je prejela zlate značke za uvrstitev med najboljših 15. ekip v državi, vsem ostalim pa bo v spominu ostal lep, a vroč sobotni dan.
Uvrstitev na državno tekmovanje in lepa uvrstitev na njem je tako še en dokaz več, da so loški mentorji mladine odlični pri delu s podmladkom.
Ekipi pionirk in pionirjev ter njihovim mentorjem čestitamo za odlično uvrstitev in komaj čakamo novih podvigov.

Ekipa pionirjev PGD Loka: Kaja Ručigaj, Kaja Slabajna, Lara Čemas, Urška Brumec, Nina Binter, Matej Cimerman, Anže Testen, Jan Sašek, Miha Jerič, Kristian Burgar in Urban Ručigaj.

Spremljevalci:
Robert in Natalija Ručigaj, Matic Sašek, Jan Klančar, Slavko Sedeljšak, Boštjan Čebulj, Tim Muzga, Uroš Klopčič, Andrej Brojan in Tina Sušnik

Zahvala za podporo gre tudi Občini Mengeš, GZ Mengeš, T-2 d.o.o. in Ljubljanskim mlekarnam.

Slike si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Tina Sušnik

Ni dogodkov.