• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

87. LETNI OBČNI ZBOR, 31.1.2020

Dodano: 01.02.2020

V petek, 31. januarja 2020 smo se na 87. rednem letnem občnem zboru zbrali loški gasilci in gasilke. Zbora so se udeležili tudi predsednik Gasilske zveze Mengeš Janez Koncilija, poveljnik Gasilske zveze Mengeš Miha Verbič, predstavniki Prostovoljnih gasilskih društev Mengeš – Miha Verbič in Jure Jerič, Topole – Miha Špruk in Mitja Petrič, Trzin – Gašper Pevec in Uroš Mušič in PIGD Lek – Boštjan Slak. V naši sredi smo pozdravili tudi podžupana Boga Ropotarja, župnika Marka Koširja ter predstavnike KD Antona Lobode – Natašo V. Jerič, Športnega društva Loka – Matjaža Anžlovarja, Vaškega odbora Loka – Marijo Repanšek, Vaškega odbora Dobeno – Aleša Ložarja ter KD Mengeške godbe – Jana Potočnika. Med nami pa so bili tudi častni občan in častni član našega društva Peter Krušnik.
Po uvodnem pozdravu predsednika Roberta Ručigaja in izvolitvi delovnega predsedstva je le to začelo z predlaganim dnevnim redom. Po izčrpnih poročilih predsednika Roberta Ručigaja, poveljnika Anžeta Kvedra, tajnika, blagajničarke, gospodarja, strojnika in predsednikov komisij je sledila konstruktivna in predvsem pohvalna razprava naših gostov in ob koncu potrditev poročil. Sledil je zelo ambiciozen delovni plan za leto 2020, ki ga je predstavil predsednik društva Robert Ručigaj ter volitve delegatov za občni zbor GZ Mengeš.
V nadaljevanju sta Janez Koncilija in Miha Verbič podelila diplome za opravljene tečaje, napredovanja ter značke za dolgoletno delovanje v društvu.
Čin in diplomo za opravljen tečaj za gasilca pripravnika so prejeli Matej Mitrovič, Urban Ručigaj, Matej Cimerman, Lucijan Štempelj, Bor Žugelj, Urban Štampfl, Žiga Lipovec, Primož Premk, Simon Berlec, Aleš Ložar.
Čin in diplomo za opravljen tečaj za višjega gasilca so prejeli Kaja Ručigaj, Urša Brumec, Miha Jerič, Sašo Jenčič, Blaž Slabajna, Domen Pirnat. Diplomo za opravljeno specialnost strojnik so prejeli Kaja Ručigaj, Miha Jerič, Blaž Slabajna.
Napredovanje v gasilca II. stopnje so prejeli Nejc Loboda, Blaž Burgar, Tadeja Kunstelj.
Značke za dolgoletno delo so prejeli Betka Stopar, Matevž Dolinšek, Matej Cimerman (za 10 let), Robert Pogačar, Nataša Vrhovnik Jerič, Barbara Justin (za 30 let), Miro Urbanc, Janez Urmaš (za 50 let), Peter Brojan (za 60 let). Značke za dolgoletno delo v operativi Andrej Bizjak, Andrej Brojan, Marko Kocjan (za 20 let).

Vsem prejemnikom čestitamo!

Po koncu uradnega dela pa smo se iz dvorane preselili nadstropje nižje v operativni prostor kjer smo nadaljevali prijateljsko srečanje ob prigrizku, kozarčku pijače in prijetnem pogovoru.

Slike si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!)

Ni dogodkov.