• SPIN – pregled dogodkov

  • Sponzorji

  • Vremenska napoved

  • Radarska slika padavin

  • Meteoalarm

  • Požarna ogroženost

  • Gostovanje spletnih strani

TEKMOVANJE: Loški pionirji BRONASTI na državnem tekmovanju v Kopru, starejše gasilke devete, 11. in 12. 6. 2016

Dodano: 13.06.2016

V soboto 11. 6. in nedeljo 12. 6. 2016 je v Kopru potekalo državno gasilsko tekmovanje. V soboto smo se tekmovanja udeležili z ekipo starejših gasilk, ki so v konkurenci 48 ekip dosegla odlično 9. mesto. Ekipe so se pomerile v vaji s hidrantom in vaji raznoterosti.
V nedeljo, 12. 6. 2016 pa smo se na tekmovanje odpravili z ekipo pionirjev, ki je dosegla zavidljivo 3. mesto. Naši najmlajši so se pomerili v vaji z vedrovko, vaji razvrščanja in štafeti na 400m z ovirami. Po končanih vajah smo odšli na sladoled, v pristanišču smo si ogledali veliko križarko, pojedli pice, se malo razgibali in zabavali v parku okrog stadiona, nato pa se odpravili na razglasitev.
Pionirje je v Loki pričakal pravi sprejem. Najprej jih je iz Trzina do gasilskega doma pospremil gasilski kombi, pri domu špalir, pred gasilskim domom pa množica staršev, krajanov, domačih gasilcev, manjkal pa ni niti župan občine Mengeš Franc Jerič, prav vsi pa so mladini čestitali ob velikem dosežku in jim zaželeli take in še boljše rezultate v prihodnosti. Loške gospodinje so napekle sladke dobrote, Matej in Leon Cimerman pa sta zaigrala nekaj poskočnih na harmoniko in kitaro.

Ekipa starejših gasilk:
Justi Jerič, Minka Repanšek, Marinka Ručigaj, Rezka Podboršek, Andreja Andrič, Vida Strajnar, Marjana Brojan, Jelka Purnat – 9. mesto

Ekipa pionirjev:
Matic Lipovšek, Maks Lipovšek, Lili Džajić, Marko Mali, Maj Purnat. Žan Luka Burgar, Anžej Šarc, Miha Justin, Jure Slabajna, Aljaž Zajc, Jan Jeločnik – 3. mesto

Mentorji:
Robert Ručigaj, Boštjan Čebulj, Domen Pirnat
Sodnik na tekmovanju (sobota, 11. 6. 2016): Robert Ručigaj
Pomoč pri prevozu in spremljanje ekipe (sobota, 11. 6. 2016): Slavko Sedeljšak

Nekaj utrinkov si lahko ogledate v FOTOGALERIJI (klikni!).
REZULTATI starejše gasilke (klikni!).
REZULTATI pionirji (klikni!).
Klikni TUKAJ, za prispevek in video vsebino sprejema v Loki na domzalec.si (vir: domzalec.si).

Ni dogodkov.